Grafiti a Muntanya, una proposta

Com el nostre refugi és part d’una antiga colònia industrial tenim un parell de murs esplèndids d’uns 30m x 6m (i alguns més) que ara estan desesperadament nus. Volem embellir-les amb respecte per l’entorn (màxim d’ecològic).

En la documentació sobre la revolució industrial -també la visual- 90% de les persones representades són homes (estimació al vol). Volem afegir-hi una visió femenina sobre aquells murs tan esplèndids.

Estant al mig d’un paisatge de muntanya parcialment industrialitzat ens sembla oportú subratllar el paper de la dona en el desenvolupament de la societat industrial i l’abandó de la vida rural. Crearíem un punt de referència artístic amb les aportacions personals en un projecte comú.

No tenim experiència amb mogudes així, ni podem fer grans inversions de diners però si inversions d’entusiasme, de col·laboració, d’intendència, de crowdfunding si cal, i sobretot portem un refugi la mar d’agradable per estar-s’hi uns dies pintant.

Ens agradaria que moltes aportacions (la primera?) fossin de dones, ja que el tema també ho demana. I el més il·lusionant: molt/es grafiter/es participant-hi.

Si ja us fan pessigolles els sprays i sedueix treballar a muntanya (Alt Berguedà), contacteu-nos i parlem.

10273391_553072818146097_4614824336317760406_o

DANSA VERTICAL I AÈRIA

Aquest dissabte, 22 de setembre a les 7 de la tarda, Espectacle de DANSA VERTICAL I AÈRIA al Museu del Ciment, de Castellar de n’Hug.
Vina a gaudir d’un espectacle artístic innovador dins d’un gran espai industrial; l’antic dipòsit del clínquer, un magatzem de més de 16 metres d’alçada amb volta catalana de maó pla!!!!

A més és GRATUÏT!!!! T’ho perdràs???!!!